1. liga neregistrovaných - 5. kolo


13.03.2024

Dnešní program má vzhledem k jarním prázdninám s titulkem jen málo společného. Z 5. kola elitní společnosti bude sehrán pouze jeden zápas. Úvod obstará velmi atraktivní duel stejné fáze 2. ligy a na závěr si ještě střihneme jednu dohrávku.

Úvodní duel svedl dohromady sousedy v tabulce Relax Hrádek a Klokany. Úvodní čtveřice skončila sice smírně, ale ve prospěch Klokanů hovořilo o 33 poražených kuželek více. Druhá polovina sice skončila rovněž nerozhodně a tak o vítězi rozhodly poražené kuželky. Těch měli na svém kontě více Klokani a připisují si tak další dva body do tabulky.

Ve druhém utkání přivítal nováček elitní společnosti Bohemka Hrádek (na snímku). Hosté vstupovali do utkání v pozici vysokého favorita. Úvod tomu však příliš neodpovídal, přesto hosté měli v poločase při smírném skóre 35 kuželek k dobru. Nástup do druhé části patřil překvapivě domácím a v polovině to dokonce vypadalo, že výsledek otočí. V závěru však Hrádek odrazil jejich nápor a přestože Bohemka podala svůj historicky nejlepší výkon na zisk byť jen jediného bodu jim to nestačilo.

V závěrečném dnešním utkání přivítal tým Tři plus dvě Kovostav. Úvodní čtveřice patřila jednoznačně domácím, když při vedení 2:0 měli 47 kuželek k dobru. Ve druhé části se ovšem děly věci. Domácí sice v jednom duelu vyhráli, ale to jim na zisk dvou bodů nestačilo. Kovostav zásluhou Aleše Shorného (273) překlopil poražené kuželky na svojí stranu, čímž dochází ke spravedlivé dělbě bodů.

 

1._a_2.kln_05a