1. liga neregistrovaných - 4. kolo


28.02.2024

Dnešní hrací den je označen jako 4. kolo 1. ligy. Ve skutečnosti to budou pouze dva zápasy této soutěže, neboť ten třetí mezi družstvy H-sport a nováčkem Bohemkou byl na žádost hostí odložen. V závěru se představí ambiciózní Klokani v duelu s týmem Tesaříků, jako předehřávka stejné fáze 2. ligy.

Úvodní utkání svedlo dohromady týmy Totalgym (na snímku) a Kovostav. Domácí vstupovali do tohoto zápasu v pozici vysokého favorita a tuto roli v první polovině potvrdili, když při vedení 2:0 měli k dobru 52 kuželek. Druhá polovina byla věrnou kopií té úvodní a pro hostující Kovostav to znamenalo, že si odnesl potupného kanára. Domácí Totalgym jako první tým v této sezoně pokořil hranici 1100 poražených kuželek (1122).

Ve druhém utkání přivítal tým Tři plus dva dosud neporažený Inpeel. Úvodní čtveřice nepřinesla zrovna špičkové výkony, ale překvapivě vyrovnané skóre. Pro favorizovaný Inpeel hovořilo pouhých 11 kuželek. Vyrovnaný průběh měla i druhá čtveřice a tak o vítězi rozhodovaly poražené kuželky. Těch nakonec porazil Inpeel o 17 víc, čímž si i po čtvrtém kole udržel stoprocentní bilanci, zatímco jeho soupeř Tři plus dva na bodový zisk stále čeká.

V posledním utkání dnešního programu hostili ambiciózní Klokani Tesaříky. Duel neměl vyloženého favorita o čemž svědčil i fakt, že v první části se skóre přelévalo z jedné strany na druhou. Výsledkem byl vyrovnaný stav 1:1 a ve prospěch Tesaříků hovořilo 5 kuželek. Nástup do druhé poloviny patřil Klokanům, kterým se tak podařilo přenést převahu z hlediště na dráhy a prakticky rozhodnout o osudu utkání. Oba hráči Jiří Drábek (270) a především Jiří Hájek (290) hodili nadstandardní druholigové výkony a své soupeře doslova deklasovali. Klokani celkovým součtem družstva 983 poražených kuželek vytvořili letošní nejlepší druholigový výkon.

 

 

 1._a_2.kln_04a