1. liga neregistrovaných - 4. kolo


08.03.2023

Dnešnímu hracímu dni by spíše lépe slušel název dohrávky 4. kola, neboť v itineráři jsou pouze tři zápasy (dva z první a jeden z druhé ligy).

V úvodním utkání hostil dosud neporažený tým HBH Hrádek. HBH se především opírá o výkony nejlepšího hráče soutěže Martina Fürsta staršího (290), ale první čtveřice však ukázala, že v tomto týmu je i další vynikající hráč Robert Pokštefl (291), jenž dokonce dnes zastínil i svého mistra. Snaživý Hrádek na svého soupeře neměl a tak HBH zůstává nadále bez porážky.

Zajímavý průběh mělo druhé utkání mezi nováčkem soutěže H-sport a Kovostavem. Hosté usilující o první letošní vítězství propadli v úvodní čtveřici, kterou prohráli 0:2 s mankem 36 kuželek. Ani za takto nepříznivého stavu nesložili hráči Kovostavu zbraně a drama vyvrcholilo v závěrečné dorážce, kdy se Kovostav přiblížil na rozdíl 4 kuželek. To však bylo z jeho strany všechno a H-sport nejtěsnějším vítězství uhájil.

V závěrečném utkání se naše dráhy přeměnily na malou zoologickou zahradu. Proháněla se zde smečka Klokanů a Zelených Žraloků. Žralokům letos ještě žádná kořist neunikla, ale dnes se v úvodu ukázalo, že je Klokan hbitý a mrštný tvor, který se jen tak ulovit nedá o čemž svědčí výsledek v poločase 2:0 a plus 63 kuželek pro Klokany. Druhá polovina však patřila jednoznačně Zeleným Žralokům, kteří nakonec Klokany o pouhých 8 kuželek uštvali.

 

1._a_2.kln_04b