1. liga neregistrovaných - 3. kolo


14.02.2024

Dnes je na programu neúplné 3. kolo 1. ligy neregistrovaných okořeněné o atraktivní duel loňských medailistů 2. ligy.

Úvodní utkání svedlo dohromady prozatímního lídra soutěže Inpeel s černým koněm Hrádkem. Úvodní čtveřice tohoto krásného a nadprůměrného souboje přinesla vyrovnaný stav a pro hostující Hrádek 12 kuželek k dobru. Druhou polovinu ovládli hráči Inpeelu, kteří v samém závěru ještě překlopili na svoji stranu i poražené kuželky a tím si uchovali letošní neporazitelnost.

Ve druhém utkání přivítal nováček Bohemka velkého favorita Totalgym. V první polovině demonstroval sílu soupeře Zdeněk Enžl (308), který se výraznou měrou přičinil, že v poločase byl stav 2:0 s obrovským náskokem 137 kuželek. Za této konstelace bylo o výsledku prakticky rozhodnuto. Druhá čtveřice skončila smírně, což z pohledu nováčka lze považovat za dílčí úspěch, nicméně na jasném vítězství favorizovaného Totalgymu to nemělo žádný vliv.

Ve třetím duelu dnešního programu si od prvoligových bojů na chvíli odpočineme, neboť ve šlágru stejné fáze 2. ligy se utkají loňští medailisté druzí Zelený Žraloci a třetí Klokani. V první části skončil boj o každou kuželku smírně a Žraloci jich porazili o pět víc. Také druhá polovina skončila nerozhodně a tak o konečném vítězství Zelených Žraloků rozhodlo 10 kuželek.

Bohužel poslední utkání mezi Bedřichy a týmem Tři plus dva bylo odloženo pro nemoc Bedřichů.

 

1._a_2.kln_03a