1. liga neregistrovaných - 2. kolo


31.01.2024

Dnes mělo být na pořadu kompletní 2. kolo 1. ligy, ale jak to tak chodí, když člověk míní, tak osud to chce jinak. Utkání týmů Tři plus dva (na snímku) a Kovostavu bylo na žádost hostí odloženo, přesto zbylé duely slibují zajímavou podívanou.

A hned ten úvodní mezi družstvy Hrádek a Bedřich přinesl nádherný a dramatický souboj. Hrdinou úvodní čtveřice byl domácí Josef Brožík (298), jenž nejlepším výkonem dne získal pro Hrádek první bod. Za hosty kontroval Láďa Benýr (281) a díky němu byl v poločase smírný stav. Druhá čtveřice skončila rovněž smírně a tak o vítězství Bedřichů rozhodlo více poražených kuželek.

Druhé utkání se rozhodlo prakticky v první polovině. Domácí H-sport měl velice špatný vstup do zápasu, čehož hostující Inpeel dokonale využil vedením 2:0 a s impozantním náskokem 93 kuželek. Druhá čtveřice patřila jednoznačně domácím, ale ztráta v poražených kuželkách byla příliš velká.

Poslední dnešní utkání by se dalo nazvat šlágrem kola, když se střetl loni druhý Totalgym s týmem HBH, jenž skončil na třetím místě. Úvod duelu byl vyrovnaný, ale také poněkud nervózní. Domácí Totalgym měl mírně navrh, ale o svém průběžném vedení 2:0 s rozdílem 25 kuželek rozhodl až v posledních hodech. Tento balvan hráči HBH ze svých beder do konce utkání nesundali a pouze díky výkonu svého lídra Martina Fürsta staršího neodešli z utkání s kanárem.

 

1._a_2.kln_02a