1. liga neregistrovaných - 14. kolo


18.10.2023

Dnešním dnem se uzavírá základní část 1. ligy. Družstva se následně rozdělí do skupiny o titul a o záchranu. Tajenka je již vyřešena, takže hráči dnes mohou hrát naprosto uvolněně a tím se můžeme dočkat kvalitních výkonů. Program dnešního dne je poměrně bohatý, neboť krom zbývajících tří duelů 1. ligy nás čekají i dvě druholigové dohrávky.

V té první nastoupili hráči JIS TGM proti Tesaříkům. Hosté se představili pouze ve třech hráčích a nakonec vytěžili z minima maximum. Úvodní čtveřice byla v jejich režii, čímž zadělali na dělbu bodů. Ve druhé části přidali kýžený třetí dílčí bod, čímž stanovili konečný výsledek na 3:3.

Druhé utkání dnešního dne byla dohrávka 14. kola 2. ligy ve kterém přivítali Klokani A.D.S. ateliér. Domácí vstupovali do souboje z pozice vysokého favorita a toto potvrdili v úvodní čtveřici, kterou ovládli 2:0 s rozdílem 56 kuželek. Druhá půlka byla sice již vyrovnaná, ale na vítězství Klokanů to nemohlo nic změnit.

V prvním dnešním utkání 14. kola 1. ligy hostil Kovostav Hrádek. První půle byla nesmírně vyrovnaná, když při smírném skóre měl Hrádek nicotných 6 kuželek k dobru. Druhá polovina patřila překvapivě domácímu Kovostavu, ale o postupu Hrádku do finálové skupiny bylo rozhodnuto již dřív.

Předposledním utkáním základní části elitní společnosti byl souboj Inpeelu s loňským šampionem Totalgymem. Domácí měli lepší vstup do zápasu, když v poločase při smírném skóre měli 18 kuželek k dobru. Druhá čtveřice již patřila plně favoritovi, který nakonec výsledek otočil.

Závěr patřil letošnímu suverénu Bedřichům, které hostil nováček H-sport. Utkání bylo nesmírně vyrovnané a přesto si domácí z tohoto duelu odnášejí potupného kanára. O osudu utkání rozhodla kvalitnější dorážka hostí.

 

1._a_2.kln_14b