1. liga neregistrovaných - 14. kolo


26.10.2022

Posledním kolem základní části pokračovala 1. liga neregistrovaných. Vzhledem k tomu, že karty ohledně složení nadstavbových skupin už byly rozdány, šlo už jen o kosmetické úpravy v tabulce a také o sebevědomí pro finálové boje.

Úvodní utkání svedlo týmy, jenž budou hrát skupinu o titul Rumpold a Inpeel. Hosté v minulém kole zdolali suverénní Bedřichy, takže měli na co navazovat. A skutečně. Ve vyrovnané první čtveřici si vypracovali náskok 54 kuželek. Domácí se snažili výsledek otočit, ale hosté zásluhou Michaela Skočila (303) cenné vítězství uhájili.

Ve druhém duelu hostil Kovostav tým Tři plus dva. Utkání družstev z dolních pater tabulky mělo překvapivý úvod, když v první čtveřici vyhráli oba souboje hosté a při vedení 4:0 měli k dobru ještě 32 kuželek. Ani tento nadějný náskok jim však na zisk bodu nestačil. Domácí ve druhé polovině duel dokonale otočili a připisují si další dva body do tabulky.

Šlágrem tohoto kola byl bezesporu duel prvního s druhým, aneb Bedřichů s Totalgymem. Vyrovnaná úvodní čtveřice jen demonstrovala kvalitu obou týmů a 12 kuželek ve prospěch domácích bylo zanedbatelných. Druhá čtveřice už patřila favorizovaným Bedřichům, kteří tak svým výkonem napravili předchozí zaváhání.

Poslední utkání mezi Inzulou a Hrádkem se nehrálo z důvodu absence domácích. Vzhledem k tomu, že toto bylo poslední kolo základní části budou nesehraná utkání kontumována v neprospěch žadatele o odložení.

 

1_ln_14