1. liga neregistrovaných - 12. kolo


20.09.2023

Základní část 1. ligy vstupuje do své finální fáze, neboť s dnešním klaním zbývají do konce tři kola. Dnešní program je ochuzen o souboj Inpeelu s Kovostavem.

Úvodní duel může hodně napovědět o ambicích na postup do finálové skupiny, když se utkávají pátý H-sport se čtvrtým Hrádkem. Úvodní čtveřice byl boj o každou kuželku. V závěru prokázal větší kvalitu hostující Hrádek, jenž při smírném skóre získal 35 kuželek k dobru. Tento náskok nakonec určil vývoj celého utkání. Druhá čtveřice totiž skončila rovněž smírně a právě větší počet poražených kuželek rozhodl, že body putují do Hrádku.

V dalším utkání hostil tým HBH úřadujícího šampiona Totalgym. Úvod utkání patřil jednoznačně domácím, kteří při vedení 2:0 měli k dobru 47 kuželek. Druhá polovina přinesla zcela opačný obrázek. Hráči Totalgymu předvedli skvělou stíhací jízdu a už v poločase byl větší počet poražených kuželek na jejich straně a do konce svůj náskok už jen navyšovali.

Poslední dnešní zápas byla druholigová dohrávka mezi Klokany a týmem JIS TGM. Klokani vstupovali do utkání v pozici vysokého favorita, což potvrzovali už v poločase, když vedli 2:0 s rozdílem 78 kuželek. Druhá čtveřice se tak již dohrávala z povinnosti a přestože přinesla vyrovnané skóre, tak na vítězství Klokanů to nemohlo nic změnit.

 

1._a_2.kln_12b