1. liga neregistrovaných - 12. kolo


14.09.2022

Kompletním 12. kolem pokračovala 1. liga neregistrovaných. S blížícím se závěrem základní části graduje také boj o elitní čtyřku. Dnes jsme ale měli silnou konkurenci v podobě utkání MOL cupu ve fotbale, když Rokycany hostili prvoligový Slovan Liberec, avšak kdo přišel se podívat na kuželnu rozhodně nelitoval. Byly k vidění strhující souboje s kvalitními výkony.

Úvodní utkání dne svedlo dohromady týmy, které zrovna do elitní čtyřky patří Totalgym a Inpeel. Totalgym měl skvělý vstup do utkání, když v poločase vedl 4:0 rozdílem 30 kuželek, což se pro konečný výsledek ukázalo jako klíčové. Vítězstvím se domácí bodově dotáhli na svého soupeře a upevnili si postavení v elitní čtyřce.

Ve druhém utkání hostili dosud suverénní Bedřiši Hrádek. Pro hosty to byl klíčový duel o elitní čtyřku a podle toho do utkání vstoupili, když v polovině vedli 4:0 s náskokem 43 kuželek. Ve druhé čtveřici Bedřiši zabrali, čímž odvrátili hrozící blamáž a odsoudili tak Hrádek do skupiny o 5. až 8. místo. Lví podíl na tom měl Michal Šilhavý (301).

V dalším utkání hostil Rumpold tým Tři plus dva. Domácí vstupovali do utkání v pozici jasného favorita, ale hosté s nimi v první polovině drželi krok a dokonce při vyrovnaném skóre měli k dobru 24 kuželek. I druhá čtveřice byla vyrovnaná, ale nad všemi čněl výkon Martina Fürsta staršího (315), který defacto rozhodl o zisku bodů pro Rumpold.

V posledním dnešním utkání hostil Kovostav Inzulu. Utkání, jenž nemělo vyloženého favorita se hrálo od počátku podle not hostí, kteří v polovině vedli 4:0 s převahou 31 kuželek. Druhá čtveřice však byla opak té první a tak musely rozhodnout o vítězi poražené kuželky. Těch porazil o 12 víc Kovostav a tudíž body bere on.

 

1_ln_12