1. liga neregistrovaných - 11. kolo


08.06.2022

Dnes bylo na pořadu poslední kolo před prázdninovou přestávkou 1. ligy neregistrovaných. Na úvod je třeba zdůraznit nekompletní, neboť utkání Inzula - Rumpold bylo odloženo.

Na úvod přivítal Inpeel usilující o elitní čtyřku Kovostav a o svém vítězství rozhodl prakticky v úvodní čtveřici. Kovostav se ve druhé polovině zlepšil, ale na skvěle hrající hráče Inpeelu neměl nárok. Inpeel poprvé ve své historii překonal hranici 1100 poražených kuželek.

Ve druhém utkání hostil tým Tři plus dva Bedřichy. Domácí se snažili a odměnou jim bylo vyrovnané skóre v poločase. Ve druhé čtveřici už favorit dominoval a opět překonal hranici 1100 poražených kuželek. Za zmínku stojí, že nejlepším hráčem utkání byl Ladislav Šilhavý (288).

V posledním dnešním utkání hostil Hrádek Totalgym a byl to přímý souboj o 4. místo. Totalgym měl skvělý vstup do utkání, když v poločase vedl 4:0 s převahou 21 kuželek. V druhé polovině už jen vedení kontroloval a vítězstvím vystřídal svého soupeře na 4. místě. Následuje prázdninová přestávka a družstva se k dalšímu kolu sejdou v září.

 

1_ln_11