Ženy vyloupily Valmez, béčko škodovku


08.02.2020

14. kolo ligových soutěží 

V tomto ligovém kole usilují o ligové body pouze ženy a béčko, zatímco áčko má v interlize volno.

Ženy zajížděly do Valašského Meziříčí a vstup do utkání se jim vydařil znamenitě, když jak Štěpánka Vytisková, tak Veronika Horková své duely vyhrály a získaly i nadějný náskok (2:0 a + 61 kuželek).

Do druhé čtveřice nastoupily Míša Provazníková a Lenka Findejsová a i ony své soupeřky přehrály, byť Míša prohrála na kuželky, díky vítězství 2,5:1,5 na dráhy bod bereme my. Před závěrem je jasné, že už neodjedeme s prázdnou (4:0 a +56 kuželek).

V poslední čtveřici jsme měli cíl vedení udržet o což se měly postarat Terka Krákorová a Daniela Pochylová. Přestože domácí hráčky dělaly maximum, tak jsme těsné vedení udrželi. Vítězíme 6:2 (3239:3219), čímž jsme si upevnili 5. místo v tabulce.

S cílem napravit domácí zaváhání se Žižkovem zajíždělo béčko do Plzně na škodovku. Toto se nakonec podařilo byť to z naší strany nebyla žádná hitparáda, ale vítězství 5:3 (3235:3193) se počítá. Přísnější měřítko snese snad jen Pája Honsa (608), který byl první hvězdou utkání. Vítězství nás posouvá do středu tabulky.