Ženy o krok blíže k medaili


12.03.2022

Na naši cestě za vytouženou medailí nás čekal velice nevyzpytatelný soupeř KK Konstruktiva Praha. Domácí hráčky nás dost potrápily na  podzim na našich drahách a což teprve na své těžké kuželně. My však máme jasný cíl a to je cenný kov, a proto jsme postavili prakticky to nejsilnější co máme k dispozici.

Úvod utkání nám vyšel znamenitě, neboť jak Linda Lidman (577), tak Terka Krákorová (541) své duely vyhrály a do dalšího průběhu zápasu nám přihrály náskok 85 kuželek.

Prostřední část z naší strany už tak skvostná nebyla. Bára Janyšková (521) i Míša Provazníková (521) se úplně nevyrovnaly s nástrahami tamních drah a své souboje prohrály. Před závěrem si při vyrovnaném skóre hřejeme náskok 71 kuželek.

Závěr přinesl obrovské drama. Domácí hráčky se nechtěly smířit s porážkou a my jsme bránili vítězství. Lenka Findejsová (527) po první vyhrané dráze již na svoji soupeřku nestačila a se Simčou Koutníkovou (572) to taky nevypadalo nejlépe, protože i ona po vítězné první dráze, další dvě prohrála. Nakonec tou poslední nejen že urvala pro sebe bod, ale nám to přineslo dva body za vítězství 5:3 (3259:3205) a k vytoužené medaili jsme zase o kousek blíž. Navíc nám nahrává porážka Náchoda v Blansku.

 

kk_konstruktiva_praha_-skk_rokycany_12.3.2022