Výsledková bomba v Dobřanech


21. 10. 2024

V dalším kole Sdruženého okresního přeboru zajíždíme na dráhy velmi těžkého soupeře CB Dobřany, kde nás čeká tamní céčko. Domácí po třech výhrách v minulém kole utrpěli porážku ve Stříbře a tak se budou chtít vrátit na vítěznou vlnu. My tu nemáme co ztratit a budeme bojovat o co nejlepší výsledek.

Na úvod je třeba poznamenat, jak je důležité správně určit sestavu. Následující řádky toto tvrzení jen podporují. 

Utkání jsme rozehráli s klanem Beníšků. Honza (515) první a poslední dráhu sice prohrál, ale náskok ze druhé a třetí na zisk bodu bohatě stačil. Matěj (485) neměl se soupeřkou tolik práce, jako sám se sebou. Výsledkem však je naše vedení 2:0 s náskokem 86 kuželek.

Do prostřední části jsme nasadili naši údernou dvojici Petr Bohuslav (547) a Jirka Vavřička (522). Petr měl svůj duel (vyjma druhé dráhy) jasně pod kontrolou. Jirka střídal světlé okamžiky s těmi slabšími, ale na konci byl ten nejzářivější, když na ukazateli skóre svítil stav 4:0 a plus 173 kuželek.

To už vypadalo hodně nadějně, ale soupeř měl v závěru to nejlepší co má. Proti nim stáli Vašek Webr (469) a začínající Pavel Vavřička (441). A aby nebylo všem komplikacím konec zhruba v 15. hodu si Vašek natáhl achilovku. Zápas se sebezapřením dohrál, ale v dorážce byl výrazně limitován. Pavel jej podpořil novým osobním maximem, což nakonec vedlo k tomu, že na naší straně zbylo ještě 24 kuželek. Vítězíme 6:2 (2979:2955) a z Dobřan vezeme dva body, které se rozhodně nečekaly.

 

cb_dobrany_c-skk_rokycany_c_21-10-2024