Vítězná bitva s Jihlavou


17.09.2022

Po Husovicích dnes hostíme daleko těžšího soupeře Ježky z Jihlavy. I když ani naši hosté v prvním kole zrovna nezářili čeká nás velice těžké utkání.

Úvod patřil jednoznačně našemu soupeři, ale postupem času se Honza Endršt (631) a Radek Hejhal (636) zlepšili a výsledkem bylo smírné skóre při minimální ztrátě 4 kuželek.

Do druhé čtveřice nastupují opět oba Míchalové. Michal Bučko (610) navázal na svůj velmi dobrý výkon proti Husovicím a připisuje na naše konto další bod, naproti tomu Michalovi Jiroušovi (569) se hra vůbec nedařila, takže jej na poslední dráze vystřídal Milan Wagner. Nabízí se otázka, zda k tomuto střídání nemohlo dojít už o dráhu dřív, neboť Milan prakticky smazal ztrátu v podobě kuželek, ale na bod jedna dráha stačit nemohla. Před závěrem máme tudíž stále vyrovnané skóre, avšak v počtu poražených kuželek jsme o 35 lepší.

Závěr utkání mají ve svých rukou Vojta Špelina (564) a Míra Šnejdar (657). Vojta nastoupil po nemoci a na jeho výkonu to zpočátku bylo znát. Postupem času se sice zlepšil, ale na dobře hrajícího soupeře to nestačilo. To Míra se vrátil do svého módu a precizní hrou nedal svému soupeři žádnou šanci. Vítězíme stejně jako před týdnem 5:3 (3667:3576), ale tentokrát to bylo více v klidu, byť se všechny mouchy vychytat nepodařilo.

 

utkani_skk_rokycany_-_kk_jezci_jihlava_interliga_1