Víkendový program bez áčka


09.02.2023

Den se s dnem sešel a máme tu zase víkend, což značí pokračování mistrovských soutěží družstev. O tomto víkendu jsme měli mít v akci všechny naše zástupce, ale nemoci a reprezentační povinnosti byly proti.

První kdo půjde do akce, bude v sobotním dopoledni céčko, které zajíždí na dráhy Sokola Díly. Půjde o souboj sousedů v tabulce o 8. místo, ale za určitých okolností může vítěz okupovat i příčku sedmou.

Na našich drahách se mělo podávat tříchodové menu. Bohužel výše uvedené skutečnosti zapříčinily, že interligový duel našeho áčka s Lokomotivou Vrútky byl odložen a bude se hrát v neděli 26. února od 10 hodin. I tak se u nás bude nač dívat a v akci by se měli představit i nové posily.

Dopoledne rozehrají své utkání ženy, jenž hostí kvalitní tým KK Jihlava v čele s reprezentantkou Janou Braunovou. Na podzim jsme na drahách soupeře dost nešťastně prohráli a proto věříme, že se podobná skutečnost nebude opakovat a my uděláme první krok k záchraně v soutěži.

Zcela opačné starosti má naše rezerva, jenž hostí rovněž kvalitní tým Kuželky Jiskra Hazlov. Hosté po nevydařeném vstupu do soutěže nabírají na síle a tak nás rozhodně nečeká procházka růžovým sadem. Proto by si děvčata i naše rezerva vaše povzbuzení jistě zasloužily.

Žádná selanka rozhodně nečeká v pondělním podvečeru déčko, jenž zajíždí na dráhy Sokola Plzeň V, kde se utká s tamní rezervou. Domácí uzavírají silnou první polovinu tabulky a budou se jí chtít ještě víc přiblížit.

O všech výsledcích našich družstev vás budeme aktuálně informovat na našich stránkách a v sobotu se na vás těšíme v hledišti.