Víkend ve znamení derby


07.02.2019

Dalším kolem pokračují mistrovské soutěže družstev

V sobotu bude na našich drahách opět živo. Nabitý program zahájí ženy, jenž přivítají poslední tým tabulky SKK Jičín. Věřme, že děvčata podají lepší výkon, než se zatím na jaře prezentují a body zůstanou doma.

Stejný cíl má určitě i áčko, které v regionálním derby přivítá Klokany CB Dobřany. Hosté na jaře již dvakrát vyhráli (byť v domácím prostředí) a přiblížili se na rozdíl jednoho bodu předposledním Husovicím (v rámci ČR), přesto věříme že konstatní forma našich hráčů nepřipustí bodový import.

V témže duchu bude snad pokračovat i béčko, které čeká rovněž derby s CB Dobřany "B". Pro udžení pozic v popředí tabulky by bylo dobré bodovat.

O postupovou naději budou v neděli v Sezimově Ústí bojovat dorostenci, ale postup nemají ve svých rukou. Už s jistým postupujícím musejí plně bodovat a čekat na zakolísání Tábora, jenž hraje na půdě posledního Hazlova.

O všech výsledcích našich družstev vás budeme informovat na našich stránkách, ale tontokrát s mírným zpožděním, neboť autor těchto řádků míří k našim východním sousedům, kde hají barvy Lokomotivy Vrútky.