Víkend plný kuželek


25.02.2022

Následující dny budou přímo nabité kuželkami. Pokračují totiž mistrovské soutěže a naše ligová družstva míří na dráhy svých soupeřů a nebude to zrovna snadné uspět.

Jako první půjdou do akce v sobotu po poledni ženy, které budou ve šlágru tohoto kola hostit úřadující mistryně republiky hráčky Slovanu Rosice. Domácí hráčky opírající se o reprezentantky Natálii Topičovou či Nikolu Tatouškovou musely zkousnou vyřazení v Lize mistrů a tudíž se nyní soustředí na domácí soutěže. V každém případě je to duel prvního s druhým.

Áčko míří k našim východním sousedům a v sobotu je čeká náročný zápas ve Vrútkach. Domácí hrají na svých drahách o třídu lépe než venku, ale my chceme bojovat o cenné kovy, takže máme o náboj postaráno.

Také béčko cestuje za soupeřem jenž usiluje o postup a navíc z důvodu nemoci, zranění a pracovních povinností bude hrát ve značné kombinované sestavě.

V neděli ráno absolvuje áčko druhý díl své slovenské mise v Rakovicích a cíl je stejný - bodovat.

V pondělí v podvečer si střihne céčko domácí souboj se Sokolem Plzeň V. D v jehož dresu se můžou představit naši hráči Olda Lohr či Jan Valdman, kteří zde hostují.

Aby byl výčet kompletní je třeba se zmínit, že v úterý se uskuteční na našich drahách odveta poháru ČKA ve které áčko přivítá VTŽ Chomutov.

O všech výsledcích našich družstev vás budeme aktuálně informovat na našich stránkách a domácí utkání budeme vysílat na našem YouTube kanálu.