Soutěže družstev v plném proudu


04.02.2022

Po krátké přestávce vyplněné okresními přebory pokračují soutěže družstev, kde budeme bojovat o body venku i doma.

Již dnes zajíždí ve Sdruženém Přeboru Plzeňska céčko na dráhy vedoucího týmu soutěže TJ Přeštice a jakýkoliv bodový import by byl velice překvapivý.

Vstup do jarní části se vůbec nepovedl béčku a v sobotu dopoledne jej na drahách Škody v Plzni nečeká vůbec snadná práce, ale větší potíže budou se sestavou, kde nemoci a zranění o sobě dávají znát víc než je zdrávo. 

V sobotu zahajují jarní část i ženy, které budou chtít v domácím prostředí napravit nezdar z pohárového utkání v Kosmonosech. O tom jestli bude jejich obětní beránek Valašské Meziříčí se budete moci přesvědčit již brzy dopoledne. V každém případě to bude vydatný předkrm hlavního chodu sobotního menu na našich drahách. Tím zlatým hřebem bude bezesporu interligový duel s týmem ŠKK Trstená Starek, jenž patří k absolutní špičce interligové společnosti a je tou nejlepší pozvánkou do hlediště. Naši hráči by rádi navázali na povedený zápas se Slavojem Praha a k tomu určitě potřebují vaši podporu. 

Nabitý program našich družstev zakončí v úterý v podvečer ženy, které v odvetě poháru ČKA přivítají KK Kosmonosy a budou usilovat o postup do čtvrtfinále. 

O všech výsledcích našich družstev vás budeme aktuálně informovat na našich stránkách.