První dva body ze Slovenska


18.02.2023

První díl naší letošní poslední slovenské mise zahajujeme v Sučanech. Tamní dráhy nám příliš nesedí a už byly svědky nejednoho nepříjemného překvapení na náš účet. My však máme jasný cíl, což je obhajoba mistrovského titulu a tudíž si podobné excesy nemůžeme dovolit. Domácí se nacházejí na samém dně interligové tabulky a tudíž jim hrozí reálně sestup, takže nás tu nečeká zrovna žádná selanka.

Do první čtveřice nastupují Míra Šnejdar (640) a Radek Hejhal (624). Míra po úvodní zahřívací dráze v dalším průběhu nedal soupeři šanci, zatímco Radek tak milostivej k soupeři nebyl, čímž stanovil průběžný stav na 2:0 s rozdílem 97 kuželek.

Na tento skvělý úvod plynule navázali Honza Endršt (637) a Milan Wagner (621), takže před závěrem vedeme 4:0 s převahou 183 kuželek a o výsledku je prakticky rozhodnuto.

Závěr se již dohrával z povinnosti, přesto se tímto stavem naši hráči nenechali ukolébat. Michal Jirouš (596) po úvodní prohrané dráze vystupňoval svůj výkon k zisku bodu. Na Michalovi Bučkovi (606) byl až příliš znát herní výpadek z důvodu nemoci, přesto bojoval jako lev a rozhodně se nemá zač stydět. Vítězíme 7:1 (3724:3521) a už teď jsme získali víc bodů, než za všechny předešlé zápasy na Slovensku dohromady.

 

zapas_kk_tatran_sucany_-_skk_rokycany_interliga