Pro body na dráhy soupeře


17.02.2023

O tomto víkendu zajíždějí všechna naše ligová družstva na dráhy svých soupeřů a vzhledem k postavení v tabulce by se nějaký ten bodový import hodil.

Své by o tom mohli vyprávět naše ženy, které zajíždějí do Náchoda. Domácí hráčky v letošní sezóně ani zdaleka nepůsobí suverénním dojmem, ale stále máme v živé paměti jejich vynikající výkon na našich drahách. V domácím prostředí se naposledy trápily s dalším ohroženým týmem Vyškova, takže to nám jisté naděje skýtá. Fakticky však musíme konstatovat, že jakýkoliv byť jen dílčí bodový zisk by byl úspěchem.

Ve zcela odlišné situaci je naše rezerva, která okupuje čelo tabulky a usiluje o postup do 2. ligy. Nyní nám v cestě stojí rezerva Sokola Duchcov, která se pohybuje na opačném pólu tabulky. Varovným signálem by nám měl být fakt, že soupeř získal všechny své body v domácím prostředí a naposledy to odnesl náš největší konkurent v boji o postup Sokol Údlice.

Naši vlajkovou loď čeká poslední plavba k našim východním sousedům. V sobotu dorazí do přístavu Sučany, které se nacházejí na samém chvostu interligové tabulky a když k tomu připočteme skutečnost, že se nám na těchto drahách dlouhodobě nedaří, tak nás nečeká žádná selanka. Jako přídavek zavítáme v neděli do Rakovic, čímž letošní slovenské epopeje uzavřeme a doufejme že konečně s plným bodovým ziskem.

Do výčtu už nám chybí informace o nižších soutěží tak vězte, že céčko má o tomto víkendu volný los a déčko přivítá v pondělním podvečeru Slavoj Plzeň C.

O všech výsledcích našich družstev vás budeme aktuálně informovat na našich stránkách.