Příprava skončila smírně


20.08.2022

Ke svému úvodnímu (a možná i poslednímu) přípravnému utkání nastoupilo naše áčko proti nováčkovi 2. Německé Bundesligy týmu SKK Eschlkam, kde působí bývalý hráč Sokola Kdyně David Machálek. Utkání jenž mělo výlučně přípravný charakter se hrálo po osmi hráčích na každé straně. Z loňského kádru nám chyběli Dan Neumann (hostování v Červeném Kostelci) a Vojta Špelina (dovolená).

Úvod utkání obstarala dvojice Pája Honsa (576) a Míra Šnejdar (645). Pája na svého velmi dobře hrajícího soupeře nestačil, naproti tomu Míra podal velmi dobrý výkon i přes lehce zataženou ruční brzdu na druhé dráze.

Ve druhé čtveřici nastupují Honza Endršt (623) a první z našich letních posil Michal Bučko (584). Honza začal velice vlažně (zřejmě pod dojmem venkovního počasí), ale od druhé dráhy začal přikládat pod kotel, aby nakonec soupeře deklasoval rozdílem více jak 100 kuželek. Michal zahrál čtyři téměř identické dráhy, což se ukázalo v jeho duelu jako rozhodující.

Třetí čtveřice je sólem pro naše další letní posily Milana Wagnera (583) a Radka Hejhala (606). Oba hráči úvod svých duelů doslova prospali. A zatímco Milan se probral až na poslední dráze, tak Radek marně hledal nějakou proti zbraň k skvěle hrajícímu soupeři (David Machálek).

Závěr dnešního přípravného utkání obstarají Míchal Jirouš (591) a Roman Pytlík (599). Oba svedli se svými soupeři vyrovnané duely. Michal nakonec svého soupeře zdolal, zatímco Roman naopak podlehl. Celkově skončilo utkání na dvojice 4:4 a na poražené kuželky jsme zvítězili 4807:4684.

 

roky-eschlkam