Podzimní část finišuje


18.11.2022

Do konce podzimní části mistrovských soutěží zbývají povětšinou tři kola a prozatímní umístění našich družstev splňuje naše očekávání. O tomto víkendu zajíždějí všechna naše ligová družstva na dráhy svých soupeřů, ale ani na našich drahách úplný klid nebude.

Prvním týmem, jenž půjde do akce bude céčko, které v sobotním dopoledni přivítá souseda v tabulce Slavoj Plzeň B a rádo by připojilo další korálek na šňůru vítězství.

V sobotu dopoledne bude hájit svoji vedoucí příčku béčko, které rovněž změří síly se Slavojem Plzeň. Soupeřem mu však bude A tým tohoto klubu na svých drahách.

Do Českého ráje míří ženy, aby vymazaly nulu v kolonce bodů. Soupeřky SKK Jičín jsou na tom obdobně, takže nás čeká jedno z nejdůležitějších utkání.

Druhou Slovenskou misi absolvuje áčko s vidinou, že tentokrát bude úspěšnější. V sobotním odpoledni nás čeká další nováček soutěže FTC KO Fiľakovo, jenž dosud nezískal ani bod. V neděli dopoledne pak čeká  ŠK Železiarne Podbrezová, která v letošní sezóně zdaleka nepůsobí tak suverénně jako v letech minulých.

Naše putování zakončíme opět doma, kde v pondělním podvečeru přivítá déčko ve šlágru kola Sdruženého přeboru Plzeňska CB Dobřany C. Ve vyrovnané tabulce můžeme v případě vítězství poskočit do čela. V opačném případě klesnout až třeba 6. místo.

O všech výsledcích našich družstev vás budeme aktuálně informovat na našich stránkách a rovněž vás rádi přivítáme v hledišti.