Okresní přebory - výsledky


05.01.2019

Celkem 11 našich hráčů a hráček se zúčastnilo okresních přeborů a deset z nich postupuje.

Na třech místech (Dobřany, Slavoj Plzeň a Rokycany) se uskutečnily okresní přebory mužů, žen, seniorů a seniorek pro rok 2019. Na našich drahách soutěžily ženy a seniorky a všechny naše zástupkyně postupují. Vynikající úroveň soutěže žen podtrhla Terka Krákorová, jenž zvítězila výkonem rovných 600 poražených kuželek. Skvěle ji sekundovala Linda Lidman, která výkonem 584 poražených kuželek obsadila 2. příčku. Postupuje ještě Lenka Findejsová (566) a Daniela Pochylová (540), jenž obsadily 5. resp 7. místo. 

V Plzni na Slavoji bojovaly o postup senioři 60+ a náš zástupce Oldřich Lohr nahrál slušných 502 kuželek, což stačilo na 9. místo, které však znamená pozici prvního náhradníka. Na přímí postup chyběla jedna kuželka.

Muži soutěžili v Dobřanech a nás může těšit, že všichni naši zúčastnění zástupci postupují. Tím to ovšem končí, protože medailové pozice byly pro nás hodně vysoko. Nejlepší z našich byl Martin Prokůpek, jenž obsadil 8.místo. Nepříliš přesvědčivé vystoupení podtrhl neúčastí Štěpán Šreiber.