Odveta pouhou formalitou


18.05.2023

Již výsledek úvodního čtvrtfinále poháru ČKA na drahách v Praze na Žižkově rozhodl o postupujícím do Final Four. Naši hráči po skvělém výkonu deklasovali KK Slavoj Praha 5:1 a 13:3 na dráhy. Při kvalitách obou týmů se tak domácí odveta stává pouhou formalitou.

A přesně v tomto duchu k tomuto utkání přistoupili hosté, když z elitního týmu zbyla pouze polovina. Naproti tomu my jsme zahájili s dvojicí Honza Endršt (593) a Vojta Špelina (621). Před výkonem Honzy je nutno smeknout, neboť ještě včera večer byl v chorvatském Varaždinu. Vojta předvedl precizní výkon a důrazně si řekl o nominaci pro Final Four. Pro úplnost ještě dodán, že v poločase vedeme 2:0 a 7:1 na dráhy.

Do druhé části nastupují Míra Šnejdar (586) a Michal Jirouš (616). Mírovi výkony poslední dobou budí poněkud rozpaky a dnešek nebyl výjimkou, naproti tomu Michal podal znamenitý výkon a mohl by být tajným trumfem pro Final Four. Vítězíme 6:0 (2416:2205 a 12:4 na dráhy) a postupujeme do Final Four poháru ČKA, které se uskuteční ve dnech 10. - 11.6. ve Valašském Meziříčí a dnes už víme, že v semifinále vyzveme obhájce trofeje KK Ježky Jihlava.

 

roky_a_-_slavoj_praha