Nedůstojné loučení


13.04.2024

K poslednímu zápasu letošní sezóny vyrážíme do hlavního města. Našim soupeřem jsou hračky KK Konstruktiva Praha, které nás v předchozích dvou soubojích vždy přehrály. V utkání ve kterém fakticky o nic nejde bychom se rádi rozloučili vítězstvím.

Na úvod je třeba poznamenat, že do utkání jsme nastoupili pouze s pěti hračkami a tudíž bylo o výsledku rozhodnuto již před zápasem. V úvodní čtveřici nastoupily Marta Kořanová (530) a Eva Kotalová (465). Marta až na jedno zaváhání nedala soupeřce příliš šancí, zatímco Evě těžké dráhy příliš nesedly. Po první třetině tak hrajeme 1:1 s mankem 27 kuželek.

Prostřední část skončila rovněž smírně, když o náš bod se zasloužila Daniela Pochylová (553), naproti tomu Monika Kalousová (493) zůstala hodně daleko za svými možnostmi. Před závěrem, tak máme sice nadále vyrovnaný stav, ale naše manko vzrostlo na 65 kuželek.

To však bylo už celkem jedno, neboť poslední čtveřice byla vlastně trojice. Od nás nastoupila pouze Lenka Nováková (523), která nakonec své soupeřce po boji podlehla a tím uzavřela naše účinkování v letošní sezóně. Prohráváme 2:6 (2564:3188) a po kontumační porážce v Aši je to další černá kaňka našeho účinkování.

 

kk_konstruktiva_praha_-skk_rokycany_13.4.2024