Nebývalý ruch na našich drahách


23.09.2021

Nebývalý ruch bude v následujících dnech na našich drahách. Vše vypukne již zítra, kdy v podvečer přivítají naše ženy v předehrávce 4. kola úřadující mistryně republiky hráčky KK Slovan Rosice.

O zhruba 12 hodin po skončení tohoto duelu čeká naše děvčata další těžká zkouška. V rámci programu 2. kola nejvyšší soutěže zavítá na naše dráhy tým SKK Náchod, jenž v úvodním kole dosáhl v domácím prostředí vynikající výkon 3561 poražených kuželek a protože nedal svému soupeři ani čuchnout vede průběžnou tabulku.

Na toto utkání naváže áčko, jenž hostí v dalším kole interligy kvalitní tým Slavoj Veľký Šariš. Hosté, stejně jako naši hráči neokusily hořkost porážky a tudíž máme o náboj postaráno.

Závěr sobotního programu obstará béčko, které hostí v regionálním derby Slavoj Plzeň a bude rovněž chtět udržet svůj čistý štít.

V pondělí hostí céčko v rámci 2. kola Sdruženého Přeboru Plzeňska jednoho z favoritů soutěže CB Dobřany C.

Závěr této pozvánky patří mládeži. V úterý je státní svátek, ale pro kuželkáře to neplatí. V tento den pořádáme jeden z turnajů Českého poháru dorostu. V loňském roce jsme zde viděli několik skvělých výkonů, které by měly být tou nejlepší pozvánkou.

O všech výše uvedených událostech vás budeme aktuálně informovat na našich stránkách.