Náplast na nevydařenou sobotu


26.02.2023

Po včerejším ne zrovna vydařeném duelu s vedoucím týmem ŠKK Trstená Starek nás dnes čekal přeci jen poněkud snazší protivník Lokomotiva Vrútky. V interligové společnosti však nelze žádného soupeře předem podceňovat a tak i k utkání přistupujeme.

V úvodní čtveřici nastoupil k Honzovi Endrštovi (596) Michal Bučko (644), což se ukázalo jako skvělý tah, neboť oba naši hráči své duely vyhráli a do dalšího průběhu utkání vytvořili náskok 90 kuželek.

Do prostřední části nastupují Vojta Špelina (605) a Míra Šnejdar (652) a demolice soupeře pokračuje. Vojta ve vyrovnaném a dramatickém souboji nakonec bere bod a Míra dal soupeři pouze nepatrnou šanci slabou třetí dorážkou. Před závěrem vedeme 4:0 s převahou 174 kuželek a utkání je prakticky rozhodnuto.

V poslední čtveřici nastupují Radek Hejhal (593) a Michal Jirouš (568) a ve vzduchu se vznáší jediná otázka: zda si hosté odvezou nepopulárního kanára. Radek nepředvedl bůhvíjaký výkon, ale na slabě hrajícího soupeře to pohodlně stačilo. A tak poslední nadějí hostů na odvrácení kanára byl Peter Marček, jenž o 14 kuželek udolal Michala. Vítězíme 7:1 (3658:3410) a alespoň trochu dáváme zapomenout na nevydařený včerejšek.

 

utkani_skk_rokycany_-_tj_lokomotiva_vrutky_interliga