Nabitý víkend na našich drahách


22.02.2019

Pokračují mistrovské ligové soutěže družstev

Dalším kolem pokračují ligové soutěže a velice rušno bude na našich drahách. Sobotní program otevřou ženy, které přivítají hráčky SKK Náchod. Náš soupeř se nachází na 4. místě tabulky s odstupem 4 bodů od medailových příček. Naším děvčatům se na jaře příliš nedaří, o čemž svědčí odstup 3 bodů od pásma sestupu a tudíž povinnost velí bodovat.

Zlatým hřebem sobotního programu bude interligový duel našeho áčka s ŠKK Trstená Starek, jenž se nachází na 2. příčce tabulky. Postavení a kádr soupeře je tou nejlepší pozvánkou do hlediště. Vidět v akci několikanásobného mistra světa Ivana Čecha či polské hráče Schulze a Konopku rozhodně stojí za to.

Závěr sobotního programu bude patřit béčku, které přivíta hráče Elektrárny Kadaň. Hosté se nacházejí na 11. příčce a tudíž potřebují každy bod k záchraně. Postavení naší rezervy nás opravňuje věřit v bodový zisk.

Kdo by toho po sobotním menu neměl dost, tak může podpořit naše áčko i v neděli, kdy před obědem přivítáme další slovenský tým KK Inter Bratislava. Hostům patří 8. místo v tabulce bez sestupových starostí a v tom může být jejich síla. Z tohoto důvodu nečeká naše hráče žádná selanka.

O všech výsledcích našich družstev vás budeme aktuálně i nformovat na našich stránkách.