Nabitý víkend


10.11.2022

Tak nám pomalu končí pracovní týden a to znamená hurá na kuželky, protože dalším kolem pokračují mistrovské soutěže družstev. Naše týmy nám v poslední době dělají docela radost a věřme, že tomu bude i nadále.

V sobotu ráno zajíždí céčko na dráhy posledního týmu tabulky Sokola Pec pod Čerchovem s cílem připsat si  první venkovní výhru.

V sobotu bude ovšem velice živo i na našich drahách, kde se bude podávat trojchodové menu a soupeři našich družstev budí respekt. Vše odstartují tradičně ženy, které přivítají hračky KK Slavie Praha v jejichž dresu se představí Linda Lidman, jenž je kmenovou členkou našeho klubu. Hosté aspirují na medailové příčky a tak jakýkoliv byť jen dílčí bodový zisk by byl úspěchem.

O zlatý hřeb sobotního programu se postará interligové áčko, jenž se utká v přímém souboji o primát v národní tabulce s Valašským Meziříčí. Naši hráči v týdnu deklasovali nováčka z Hořic a věřme, že jejich forma před blížící Ligou mistrů půjde nahoru.

Závěrečný chod bude určitě stát taky za to, neboť naše rezerva přivítá rovněž soupeře z popředí tabulky Lokomotivu Ústí nad Labem a bude dozajista usilovat, aby body zůstaly doma.

O všech výsledcích našich družstev vás budeme aktuálně informovat na našich stránkách, ale především vás zveme do hlediště. Věřte bude se nač dívat a naši hráčky a hráči si vaši podporu určitě zaslouží.