Nabitý program na našich drahách


18.03.2022

Mistrovské soutěže družstev se blíží ke svému závěru a to znamená, že naše dráhy v nejbližších dnech prakticky nevychladnou.

V sobotu si naši hráči pro vás připravili menu o dvou chodech a navíc se bude podávat moučník v podobě večírku na počest Pepíka Dienstbiera. 

Předkrm obstarají ženy, jenž na své cestě za historickou medaili přivítají hráčky KK Jihlava. Na podzim jsme sice v Jihlavě vyhráli, ale tým okolo reprezentantky Jany Braunové budí respekt.

O medaili sní i naše áčko a hodně v této situaci může napovědět výsledek sobotního duelu s Ježky Jihlava. Na podzim jsme utkání v Jihlavě nezvládli, ale nyní si podobný luxus nemůžeme dovolit. Hosté střídají světlé okamžiky s nečekanými krachy o čemž svědčí jejich poslední zápas doma s Rakovicemi.

Jako moučník se mělo podávat regionální derby našeho béčka s rezervou CB Dobřany. Hosté jsou ale nemocní, takže utkání bylo odloženo. Závěr sobotního programu se tudíž přesune do  našem Sport baru, kde se uskuteční vzpomínkový večírek na počest Pepíka Diensbiera, který opustil naše řady 6. února.

V neděli dopoledne přivítají ženy v přímém duelu o druhé místo hračky KK Slavie Praha.

V pondělí v podvečer se s domácími drahami rozloučí ve Sdruženém Přeboru Plzeňska céčko, jenž přivítá svoji jmenovkyni z Baníku Stříbro.

V úterý v podvečer bude hostit ačko v odvetě osmifinále poháru ČKA SKK Bohušovice.

Na všechny tyto utkání vás co nejsrdečněji zveme. Návštěvu můžete spojit s příjemným posezením v našem Sport baru. Všechna utkání budeme samozřejmě vysílat na našem YouTube kanálu a komentáře včetně zápisu zveřejníme na našich stránkách.