Mistrovství Plzeňského kraje 2020 - neděle


26.01.2020

Tituly Romana Pytlíka a Míši Provazníkové

Druhý den Mistrovství Plzeňského kraje jednotlivců nám přinesl další medailové radosti. V Kdyni bojovali muži a titul putuje do Rokycan. Nezískal jej však Michal Jirouš, jak by se původně čekalo, ale Roman Pytlík, který tak k titulu přidal i postup na MČR, jenž se uskuteční ve dnech 2. - 3.5. v Praze na Žižkově. Michalovi se finálový start příliš nevydařil a tak nakonec v součtu s kvalifikaci bral 3. místo za nejlepším hráčem finále Milanem Wagnerem. Těsně pod stupni vítězů skončil Míra Šnejdar. Útěchou jemu a Michalovi může být postup na MČR. Smutným hrdinou finále byl Honza Endršt. Ač dnes dosáhl třetího nejlepšího náhozu v konečném účtování jej na 6. místě dělila od postupu jedna jediná kuželka.

Velké naděje vkládáme do našeho dorostu a Mistrovství ukázalo, že jsou oprávněné, když zásluhou Míši Provazníkové, Veroniky Horkové a Vojty Havlíka máme další tři zástupce na MČR jednotlivců. Míša s Verčou si udělaly ze soutěže prakticky oddílové přebory, když obsadily prvá dvě místa. Sbírku medaili zkompletoval Vojta Havlík, jenž obsadil 3. místo.

Zisk 7 medailí (3 - 1 - 3) a 7 postupových míst na MČR je bezesporu velkým úspěchem klubu a proto se sluší všem našim zástupcům na Mistrovství Plzeňska poděkovat za skvělou reprezentaci a postupujícím na MČR popřát hodně štěstí. 

 

mistrovstvi_plzenskeho_kraje_2020