Mistrovství Plzeňského kraje 2019


25.01.2019

O tomto víkendu proběhne mistrovství Plzeňského kraje

Na čtyrech místech (Kdyně, Škoda Plzeň, Dobřany a Rokycany) proběhne o tomto víkendu mistrovství Plzeňského kraje jednotlivců pro rok 2019. Celkem úctyhodných 24 hráčů a hráček z našeho klubu bude usilovat o mistrovské tituly a postupová místa na MČR.

Sobotní program bude patřit dospělím. Muži budou bojovat o titul na našich drahách a bude u toho i sedmička našich hráčů, kteří budou rovněž bojovat o šest  postupových míst. Obhájcem titulu je náš Vojtěch Špelina.

Ženy a seniorky se dají dostaveníčko ve Kdyni. O tři postupová místa se utká i čtveřice našich hráček v čele s obhájkyní mistrovského titulu Terkou Krákorovou.

Senioři budou bojovat o titul a dvě postupová místa v Plzni na škodovce a ve startovní listině máme svého zástupce Oldu Lohra.

Neděle bude patřit mládí, když junioři a juniorky budou bojovat v Dobřanech a o postup na MČR by se měly poprat především obhájkyně titulu Denisa Pytlíková (postupují první dvě) a Pavel Andrlík mladší (postupují první tři).

Dorost a žactvo bude zápolit v Plzni a zde se naše naděje upínají především ke kategorii dorostenek, kde o dvě postupová místa budou bojovat Míša Provazníková a Veronika Horková. V kategorii dorostenců se o jedno postupové místo popere rovnou kvartet našich hráčů. V žákovských kategoriích má prakticky jistou účast na MČR Natálie Šreiberová a o jedno postupové místo u žáků bude usilovat Lukáš Varmuža.

O konečných výsledcích našich hráčů vás budeme informovat na našich stránkách.