Mistrovství Plzeňského kraje


26.01.2023

Tento víkend vystřídá boje o body úsilí jednotlivců o mistrovské tituly Plzeňského kraje. Na šesti místech budou hráči a hráčky usilovat nejen o medailové pozice, ale i o postupová místa na MČR jednotlivců (s výjimkou mužů, jenž čeká teprve kvalifikace pro finálové klání).

V sobotu bude centrum mistrovských bojů Plzeň. Na dvou drahách si dají dostaveníčko muži, ženy a seniorky. Muži se utkají na "Masně", kde o 16 postupových míst bodě usilovat taky oktet našich zástupců. Na Sokole zas budou zápolit ženy a seniorky. Ve startovní listině žen je kvintet hraček SKK Rokycany v čele s obhájkyni titulu Lenkou Findejsovou, které budou usilovat o dvě postupová místa na MČR, které se uskuteční v Kosmonosech.

V neděli pokračují mistrovské boje zbylými kategoriemi. V Dobřanech se sejdou senioři. Mezi přihlášenými, jenž budou usilovat o dvě postupová místa na MČR, které se uskuteční v Šumperku je i náš Láďa Moulis. Dorostenci a dorostenky se sejdou v Kdyni a mezi dorostenci je Michal Pilař, jenž bude usilovat o dvě postupová místa na MČR do Poděbrad. Na "škodovce" se sejdou junioři a juniorky, kde bychom měli mít zastoupení v Míše Provazníkové a obhájkyni titulu Veronice Horkové, jenž budou bojovat o jediné postupové místo na MČR, které se uskuteční v Prušánkách. Starší a mladší žactvo se sejde na našich drahách. Postup na MČR si vybojují jen vítězové starší kategorie.

V pondělním podvečeru pak opět roztočí kola mistrovských soutěží déčko, jenž v dalším utkání Sdruženého přeboru Plzeňska zajíždí na dráhy Škody VS Plzeň C. 

O všech výsledcích našich hráčů vás budeme aktuálně informovat na našich stránkách.