Místo rozlučky exhibice


15.04.2023

Rozloučení se soutěží nám nebylo dopřáno. Náš soupeř v posledním kole SK Škoda VS Plzeň se k utkání nedostavil a tak do tabulky připíšeme kontumační vítězství. Radost z postupu nám to vzít nedokázalo, ale protože se radost přeci jenom lépe zažívá na drahách podařilo se nám narychlo zajistit soupeře. V exhibičním duelu v pohárovém modelu jsme se utkali s týmem Bedřich Rokycany, jenž v roce 2021 získal mistrovský titul v družstvech neregistrovaných. Sestavu soupeře narychlo doplnil Josef Pauch mladší s družstva Totalgym.

V úvodní čtveřici nastoupili Vojta Špelina (621) a Karel Koubek (578). Vojta se představil ve velké formě a se soupeřem neměl příliš slitování, naproti tomu Karel se na vítězství dost nadřel a o jeho bodu rozhodlo v součtu 11 kuželek.

Druhá polovina patřila dvojici Martin Prokůpek (572) a Roman Pytlík (614). Herní převaha sice byla na naši straně, ale snaživý soupeř občas vystrčil růžky. Vítězíme 6:0 (2385:2107), ale o výsledek až tak nešlo. Důležitější bylo, že jsme si mohli postup vychutnat na drahách a velké poděkování patří našemu soupeři, který doslova v rekordním čase dál dohromady družstvo, aby nám ten pocit umožnilo.

 

pratelak_roky_b-_bedrich