Mise titul u konce


25.03.2023

Šlágrem tohoto kola interligy je bezesporu duel druhého s třetím aneb hostíme borce z ŠK Železiarne Podbrezová. V případě jakéhokoliv bodového zisku můžeme po dnešku bez ohledu na ostatní utkání slavit mistrovský titul.

Úvod utkání byl jako z říše snů, když oba naši hráči Radek Hejhal (627) a Míra Šnejdar (642) své souboje vyhráli a do dalšího průběhu utkání vytvořili sympatický náskok 42 kuželek. 

V prostřední části se oba duely zrcadlovitě podobaly. Zatímco Milan Wagner (629) měl jistotu zisku bodu již po třech drahách, tak Honza Endršt (613) měl jistotu přesně opačnou. Výsledkem je průběžný stav 3:1 a velice nadějný polštář 90 kuželek. 

V závěrečné čtveřici podnikli hosté frontální ofenzívu, kterou se našim Michalům Bučkovi (616) a Jiroušovi (599) podařilo hned na první dráze přibrzdit. V další fázi jsme však odolávali s vypětím všech sil. Hosté se před poslední dráhou dotáhli až na rozdíl 19 kuželek, ale to bylo všechno. Vítězíme 5:3 (3726:3674) a dvě kola před koncem můžeme slavit mistrovský titul.

 

utkani_skk_rokycany_-_sk_zeleziarne_podbrezova_interliga