Memoriál Vladislava Charouze - den šestý


07.01.2023

První víkendové klání rozšířilo stávající statistiky účasti o dalších 16 dvojic a po geografické stránce přivedlo účastníky ze vzdálených oblastí (Šumperku a Bohumína).

Po kvalitním prologu neregistrovaných na sebe výrazně upozornila dvojice Jiří Benda mladší (Sokol Zahořany) a naše hostující hráčka Lada Hessová (CB Dobřany), jenž dosáhli průběžně druhého nejlepšího součtu 1146 poražených kuželek.

Do celkového pořadí zásadně promluvila šestá čtveřice dnešního dne. Favorizované duo Jaroslav Hažva (636) ze Slavoje Praha a náš Radek Hejhal (614) tuto roli potvrdili dosud nejvyšším náhozem 1250 poražených kuželek. Výkonnostně si s nimi v ničem nezadal na vedlejších drahách hrající Jaroslav Pejsar (610) ze Sokola Plzeň V, který tak přidal v pořadí čtvrtou šestistovku. Jarda Hažva (610) ve svém druhém startu s Blankou Maškovou (Sokol Chýnov) přidal do statistik šestistovek ještě jeden zápis a nemalou měrou se tak přičinil, že tato dvojice (1167) vystřídala na průběžném třetím místě výše uvedené duo Lada Hessová - Jiří Benda mladší.

vlcha_23_vysledky_6

vlcha_03_rozlosovani