MČR družstev neregistrovaných - finále


28.05.2023

Druhým dnem pokračovalo v Šumperku MČR družstev neregistrovaných finálovým kláním a nás může těšit, že u toho budou i oba týmy z Rokycan. O účasti zkušených Bedřichů nikdo nepochyboval, ale včerejší výkon Totalgymu vzbudil v kuloárech doslova zděšení. Na nováčka v této společnosti si počínal neobyčejně zkušeně až mazácky.

Jako první vstupují do finálové řežby Bedřiši, kteří budou útočit z 11. místa ve druhém bloku a pro dnešek udělali změnu, když zahajuje Roman Veselý (270). Bohužel po první velmi slušné dráze (146) jej pro zdravotní indispozici musel vystřídat Láďa Benýr, jenž v nelehké situaci dělal co mohl.

Druhým hráčem je dnes Láďa Šilhavý (278). Láďa podal mnohem lepší výkon než včera a v poločase jsou ambice otevřené.

Druhou polovinu finálového klání otevřel Michal Šilhavý (312). Jestliže včera třístovka Michalovi odolala, dnes neponechal nic náhodě a základ dal již na první dráze (169). Konečným výsledkem výrazně zvedl akcie na medailové umístění a sám sobě přisoudil cenu pro nejlepšího jednotlivce.

Závěr dnešního snažení Bedřichů má v rukou Martin Furst starší (303). V případě Martina platí stejná charakteristika jako u Michala a Bedřiši dnešním celkovým součtem 1163 poražených kuželek hodili rukavici všem svým soupeřům. Nakonec se ta rukavice převtělila do bronzové radosti.

Totalgym si svůj sen splnil včera postupem do finále. V něm sestavu neměnil a tudíž zahajoval opět Honza Zítek (257). Dnes to však takový koncert jako včera nebyl a tak nezbývá než doufat, že pokračování bude lepší.

Bohužel Honza Sutr (232) pokračoval ve stejných šlépějích, takže pohled na výsledkovou listinu v poločase příliš optimistický nebyl.

Mírně se nám mohla rozjasnit tvář po výkonu Veroniky Moučkové (260), ale na posun v pořadí to nestačí.

Závěr účinkování našich zástupců udělal Zdeněk Enžl (283), který nakonec vytáhl Totalgym na konečné 12. místo.

Výsledky obou našich zástupců opět potvrdily vysokou úroveň kuželek v Rokycanech.

 

vysledky_finale_sumperk_27.-28.5.2023_1