Finále MČR neregistrovaných - kvalifikace


28.05.2022

V Prušánkách se koná mistrovství ČR družstev neregistrovaných. Mezi 24 účastníky je i zástupce naší ligy a obhájce titulu Bedřich Rokycany. Dnes je na programu kvalifikace z nichž 16 nejlepších postupuje do zítřejšího finále. Výsledky kvalifikace a finále se sčítají.

S více jak dvouhodinovém zpoždění zahájil cestu za obhajobou mistrovského titulu Láďa Benýr. Láďa zahrál slušně a jeho 282 poražených kuželek je dobrým vkladem pro další hráče.

Druhým v pořadí je Láďa Šilhavý. Láďa v průběhu sezóny podával spolehlivé výkony, což potvrdil, když v poločase svítilo na jeho ukazateli 135 poražených kuželek. Bohužel se však zranil a musel jej vystřídat Roman Veselý. Romanovi se příliš nedařilo, takže konečný součet 255 poražených kuželek je ztrátou. Uvidíme, jak se budou činit dotahováci.

Náladu nám bezesporu vylepšil hostující Martin Fürst. Jeho 314 poražených kuželek zvedlo ambice do medailových výšin.

Závěr dnešní kvalifikace patří Michalovi Šilhavému, kterému se však rovněž příliš nedařilo (především v dorážce), když porazil pouze 278 kuželek, což dává celkový součet 1129 kuželek a Bedřich Rokycany tak přenocuje na 5. místě.

 

mistrovstvi_cr_neregistrovani