Finále MČR neregistrovaných - finále


29.05.2022

Finálovým kláním 16 nejlepších týmů ze včerejší kvalifikace pokračovalo v Prušánkách mistrovství ČR neregistrovaných. Náš zástupce Bedřich Rokycany vstupuje do finále z 5. místa a jeho odstup na čelo pořadí je 51 kuželek. Stíhací jízdu za medailí zahájí Roman Veselý, kterému se včera vůbec nepovedla dorážka.

Roman začal pěknou první dráhou (148), ovšem na druhé přišel opět kolaps v dorážce (25), takže z toho nakonec bylo 268 poražených kuželek.

Jako druhý nastoupil Láďa Benýr a bohužel si nevedl o moc lépe, přesněji řečeno konečné číslo (268) od Romana dokonale opsal a vidina medaile se pomalu rozplývá.

Jiskřičku naděje zkoušel rozfoukat Martin Fürst, jenž si s místními dráhami rozuměl včera velmi dobře. Svůj včerejší výkon (314) dnes nenapodobil, když po skvělé první dráze (163) přišel útlum a bylo z toho nakonec "jen" 294 poražených kuželek a k medaili by nám pomohl leda zázrak.

Dnešní zmar dovršil Michal Šilhavý, jehož 265 poražených kuželek znamená dnešní součet 1095 a celkový 2224, které nám před závěrečnou čtveřicí stačí na 2. místo.

Poslední čtveřice byla dost o nervech. Ty nejsilnější měl nakonec Uzel Přerov, který i díky náskoku ze sobotní kvalifikace vystřídal na trůnu Bedřich Rokycany, jenž nakonec končí na nepopulární 4. příčce.

 

mcr_neregistrovanych_-_finale