Final four Poháru ČKA


07.06.2024

Náš klub byl poctěn uspořádáním Final four Poháru ČKA mužů. Přestože samotné finále bude bez naší účasti, máme se rozhodně na co těšit. Již sobotní semifinálové duely mají svoji přitažlivost a atraktivitu.

V úvodním semifinále na sebe narazí letošní vítězové jednotlivých skupin 2. ligy a tudíž nováčci 1. ligy pro příští sezonu. Vítěz 2. ligy skupiny B (a náš čtvrtfinálový přemožitel) Spartak Přerov a vítěz skupiny A (kde účinkovala i naše rezerva) Slovan Kamenice nad Lipou. V dresu "domácích" se představí náš odchovanec a účastník nedávno skončeného MS v Brezně Michal Pytlík.

Druhé semifinále pro změnu svede dohromady dva interligové týmy. Utkají se v něm loňský finalista Valašské Meziříčí a letošní Mistr republiky KK Ježci Jihlava v jehož dresu by se mohl představit další z účastníků zmíněného MS Daniel Braun.

Nedělní program přinese od rána boje o konečné umístění, když poražení se utkají o 3. místo a vítězové budou těsně před polednem bojovat o celkový primát a tento duel by jste si rozhodně neměli nechat ujít.