Druhý díl slovenské mise


13.09.2020

Ve druhém díle naší slovenské mise nás čeká favorit celé soutěže ŠK Železiarne Podbrezová. Do úvodní šestice jsme nasadili Míru Šnejdara, Dana Neumanna a nováčka Vojtu Havlíka.

Domácí od počátku dokazovali proč v této soutěži dominují. Přesnou hrou si budovali náskok. Čelit jim dokázal akorát Dan, který svůj duel vyhrál a získal pro nás dílčí bod. Dlužno dodat, že se vůbec nedařilo Mírovi. A Vojta Havlík? Ten po počáteční nervozitě dokázal, že si start v interlize zasloužil a že by nemusel být ojedinělý. V poločase prohráváme 2:1, ale ztrácíme propastných 172 kuželek. Náskok soupeře se ve druhé polovině pokusí zmírnit Michal Jirouš, Roman Pytlík a Honza Endršt, kterého od 69 hodu vystřídal Vojta Špelina.

Druhá polovina byla z naší strany kvalitnější a především důstojnější. Bohužel dílčí bodový zisk se nekonal, protože Michala o něj připravily tři smolné otvírky na třetí dráze a Romana výrazná první a poslední dráha soupeře. Prohráváme 1:7 (3575:3804), když nejlepším našim hráčem byl Roman Pytlík (635).