Drama se smutným koncem


01.04.2023

S vědomím jistého republikového šampiona jsme nastoupili v Praze na Žižkově, kde hraje své domácí zápasy Slavoj Praha. Domácí usilují o medailové příčky v rámci národní tabulky, kterou jim zajistí pouze dnešní vítězství.

Úvod vyšel o trochu lépe nám, když Honza Endršt (592) svůj souboj prohrál, ale náš prapor držel Míra Šnejdar (634). Řečí čísel po první třetině 1:1 a plus 23 kuželek pro nás.

Od prostřední části se dal očekávat vzestupný tlak našeho družstva. Bohužel zůstalo jen u očekávání. Milan Wagner (603) splnil povinnost ziskem bodu již po třech drahách, zatímco výkon Michala Bučka (564) byl zklamáním a soupeř tak i s notnou dávkou štěstí skóre vyrovnal. Nás může pouze hřát skutečnost, že máme náskok 36 kuželek.

Vidina medailového lesku hnala domácí i v poslední čtveřici, zvláště když Radek Hejhal (638) neudržel slibně rozehraný duel s Jardou Hažvou (666). A když ještě navíc souběžně hrající Michal Jirouš (604) podlehl svému soupeři, bylo o osudu utkání rozhodnuto. Prohráváme zaslouženě 2:6 (3635:3645), když domácí prokázali větší touhu po vítězství, které jim zároveň zajistilo umístění na stupních vítězů v národní tabulce.

 

utkani_kk_slavoj_praha_-_skk_rokycany_interliga