Déčko boj o 1. příčku prohrálo


21.11.2022

V 10. kole Sdruženého přeboru Plzeňska jsme přivítali na našich drahách vedoucí tým soutěže CB Dobřany C. Extrémně vyrovnaná tabulka hovoří o tom, že o vedení v soutěži usiluje pět družstev a závětří ještě číhají nevyzpytatelné Přeštice. Náš dnešní soupeř se pyšní aktuálně velmi dobrou formou a tak nás čeká velice těžké utkání.

Od úvodních hodů bylo znát, že na sebe narazila družstva s popředí tabulky. Ve vyrovnané první čtveřici na sebe výrazně upozornil náš dorostenec Michal Pilař (539), zatímco finiš Lukáše Kiráľa (497) už přišel pozdě. O vyrovnanosti svědčí rozdíl v poražených kuželkách, který je plus 7 pro hosty.

Prostřední část by se dala nazvat dámskou jízdou. Hlavní rozdíl byl především ve zkušenostech. Zatímco hostující hráčky už mají lecos odkouleno, naše děvčata se teprve na drahách rozkoukávají. Výsledkem je průběžný stav před závěrem 3:1 a plus 168 kuželek pro hosty. Je však třeba vyzdvihnout statečný boj Andrey Pytlíkové, jenž vyjma první dráhy byla své soupeřce více než vyrovnaným protivníkem.

Závěr prakticky rozhodnutého utkání se dohrával v klidu. Hosté potvrdili svoji dominanci a přestože oba naši hráči Jirka Vavřička (522) i Petr Bohuslav (530) výrazně pokořili hranici 500 poražených kuželek na byť jen jeden dílčí bod to nestačilo. Prohráváme 1:7 (2950:3195) a zařazujeme se do pelotonu, jenž bude na jaře stíhat našeho dnešního přemožitele.

 

skk_rokycany_d-cb_dobrany_c_21.11.2022