Cenné vítězství nad Rakovicemi


22.10.2022

Čtvrté domácí utkání = čtvrtá výhra. Tak by zněl ideální scénář pro dnešní interligový duel. Soupeřem nám jsou TJ Rakovice, které v letošní sezóně dokázaly zvítězit v Praze na Žižkově.

Do utkání vstupujeme s osvědčenou dvojicí Honza Endršt (601) a Radek Hejhal (624) a od počátku taháme za kratší konec provazu. Postupem času se naši hráči zvedli a výsledek, i za částečného přispění soupeře, dokonale otočili. Vedeme tak průběžně 2:0 s převahou 30 kuželek.

V prostřední části nastupují Míra Šnejdar (590) a Michal Jirouš (604). Oběma se v poslední době příliš nedaří a tak jsme k této fázi utkání vzhlíželi s obavami. Nakonec jsme museli být s touto částí spokojeni. Míra bojuje především sám se sebou a přestože v jeho hře byla i světlá místa na zisk bodu to nestačilo. Michal podal nejlepší výkon sezóny a přičinil se tak o to, že před závěrem vedeme 3:1 s náskokem 50 kuželek.

V závěru budou náš náskok hájit Vojta Špelina (591) a Michal Bučko (598). Vojtovi stačil sotva průměrný výkon, aby získal bod již po třech drahách. Michala připravil o bod menší počet poražených kuželek. Paradoxně po nejslabším domácím výkonu vítězíme 6:2 (3608:3519) nad soupeřem, jenž vzbuzoval velký respekt.

 

utkani_skk_rokycany_-_tj_rakovice_interliga_1