Cenná výhra z Jihlavy


02.10.2020

Šlágren 3. kola interligy je bezesporu duel v současnosti dvou nejlepších českých družstev KK Ježci Jihlava a SKK Rokycany. Domácí před sezónou dost výrazně posílily, když z České Třebové přišel Petr Dobeš a z Německa se vrátil Robin Parkan.

Do úvodní čtveřice utkání ve kterém nejsme favoriti jsme postavili Dana Neumanna a Míru Šnejdara a tento tah byl naprosto správný, protože oba naši borci své duely vyhrály a získali slušný náskok v podobě poražených kuželek. Po úvodní čtveřici vedeme 2:0 s náskokem 88 kuželek.

V prostřední části za nás nastupují Michal Jirouš a Honza Endršt. A dlužno dodat, že spanilá jízda našich hráčů pokračuje, když opět oba dva své souboje vyhráli (Michal sice prohrál na kuželky, ale vyhrál na dráhy), což značí že při vedení 4:0 s prázdnou neodjedeme. Náskok 115 kuželek budou v závěru hájit Roman Pytlík a Vojta Špelina.

V závěru se domácím podařilo výsledek trochu zkorigovat, ale na zisk byť jen jediného bodu to nestačilo. Vítězíme 6:2 (3606:3536). První hvězdou utkání byl Míra Šnejdar (633), kterému skvělé sekundoval Honza Endršt (627). Body z Jihlavy nás určitě skvěle naladí na nadcházející domácí duel se Sokolem Husovice.