Céčko se rozloučilo porážkou


28.03.2022

K poslednímu utkání Sdruženého Přeboru Plzeňska jsme zajížděli do Plzně na škodovku, kde nás čekala naše jmenovkyně. Při pohledu na tabulku se zdá, že v tomto utkání vlastně už o nic nejde.

Na úvod jsme postavili Honzu Ungra (435) a Davida Wohlmutha (458). Honza vyhrál úvodní dráhu, čímž vyprovokoval soupeře k větší aktivitě, která jej dovedla k bodu. Naproti tomu David začal excelentně, ale postupně jeho hra uvadala. Naštěstí soupeř hrál ještě hůř, takže po úvodní čtveřici hrajeme 1:1, ale ztrácíme 48 kuželek. Toto manko se v dalším průběhu ukázalo jako klíčové.

V prostřední části nastupují Jirka Vavřička (478) a Míra Novák (516). Jirka ani zdaleka nenavázal na předchozí dobré výkony, ale přesto bere bod. Míra podal velmi dobrý výkon, ale soupeř byl ještě o chlup lepší, takže před závěrem je stav 2:2, ale 36 kuželek v náš neprospěch. 

O zvrat se tedy pokusí Petr Bohuslav (528) a Pavel Andrlík starší (453). Soupeř má v závěru své nejlepší hráče a přesto Petr dokázal svého soupeře přetlačit. Bohužel Pavlovi už se tak dobře nevedlo, což značí že poslední utkání sezóny prohráváme 3:5 (2868:2916) a přestože již jistý vítěz soutěže Baník Stříbro B svůj duel v Dobřanech doslova vypustilo, na našem konečném 4. místě se už nic nezměnilo.

 

sk_skoda_vs_plzen_c-skk_rokycany_c_28.3.2022