Béčko si poradilo s rezervou Duchcova


01.10.2022

V posledním dnešním utkání hostilo béčko svoji jmenovkyni ze Sokola Duchcov. Hosté v probíhajícím ročníku dosud neokusili pocit vítězství a průběžné tabulce nemají ani bod. Naše rezerva naopak ještě neztratila ani bod a tudíž vstupovala do utkání v pozici jednoznačného favorita.

Úvodní čtveřice však přinesla vyrovnané skóre, když si Roman Pytlík (614) důrazně řekl o nominaci do základní sestavy pro Světový pohár, naproti tomu Libor Bureš (554) svému soupeři podlehl. Hřeje nás akorát náskok 65 kuželek.

Rukavici hozenou Romanem se v prostřední části pokusil zvednout Milan Wagner (594). Ač svůj duel jasně vyhrál ke spokojenosti mu kousek chyběl. Přesto je i po druhé čtveřici skóre vyrovnané, neboť Petr Fara (529) svým výkonem neměl na soupeře nárok. Náš náskok se navýšil na 139 kuželek, ale o výsledku ještě zdaleka není rozhodnuto.

V závěru obavu o výsledek rozptýlil Martin Prokůpek (584), jenž o svém vítězství rozhodl již po třech drahách a když jej bodově doplnil Pavel Andrlík mladší (558) stanovil tak konečné skóre na 6:2 (3433:3202). Za zmínku stojí fakt, že naše rezerva dosáhla vyššího součtu, než hostující KK Tatran Sučany v předchozím interligovém duelu.

 

skk_rokycany_b-tj_sokol_duchcov_b_1.10.2022