Áčko v Rakovicích koncertovalo


27.02.2022

Doslova klíčové utkání nás čekalo v Rakovicích. To slovo klíčové má své opodstatnění. Do konce soutěže nám zbývá sehrát 5 utkání a chceme-li myslet na medailové příčky nesmíme již ztratit ani bod.

Do úvodní čtveřice jsme postavili Michala Jirouše a Dana Neumanna a právě posledně jmenovaný předvedl doslova koncert. Soupeř s ním udržel krok pouze na první dráze a poté jej Dan odsoudil do role statisty. Dan porazil skvělých 651 kuželek a svého soupeře deklasoval o víc než 60 klacků. Na kuželky porazil soupeře i Michal (623), ale po skvěle úvodní dráze tu druhou soupeři doslova daroval a ten tuto šanci už nepustil. Po první třetině hrajeme smírně 1:1, ale máme k dobru 66 kuželek.

Druhá čtveřice a v akci Vojta Špelina a Míra Šnejdar. Vojta (616) podal o třídu lepší výkon než v sobotu a po skvělém závěru zaslouženě bere bod, zatímco Míra (655) ničil svého soupeře od úvodního hodu a nakonec mu nadělil 91 kuželek. Před závěrem vedeme 3:1 s převahou 163 kuželek, takže bychom mohli dohrávat v poklidu.

Závěr dohráváme v neskutečné pohodě. Za zmínku stojí ještě výkon Honzy Endršta (647), čímž dal razítko na konečné vítězství 7:1 (3762:3530). Vítězný součet je náš nejlepší v sezóně. Tímto vítězstvím jsme vykřesali jiskřičku naděje na medailové umístění.

 

zapas_tj_rakovice_-_skk_rokycany_interliga