Áčko úvodní duel nezvládlo


27.03.2024

Pohár ČKA se posunul do osmifinále a naším soupeřem v této fázi jsou prvoligové CB Klokani Dobřany. Zatímco cesta našeho týmu byla vcelku poklidná, náš soupeř musel o postup tvrdě bojovat s druholigovou Lomnicí. Po jasném vítězství v domácím prostředí (6:0) mnoho nechybělo, aby se stejný výsledek zrodil i v odvetě. Nakonec doslova v hodině dvanácté získal náš soupeř ten klíčový dílčí postupový bod. Toto vše už je ovšem minulost a před námi stojí protivník, kterého rozhodně nelze podceňovat.

V první polovině hájili naše barvy Pája Honsa (610) a Milan Wagner (573) a nebylo to zrovna radostné představení. Pája sice vyhrál úvodní dráhu, ale to bylo z jeho strany všechno, zatímco Milan svedl vyrovnanou bitvu a o bod se připravil velkým množstvím chyb (6). V poločase prohráváme 0:2 a 3:5 na dráhy.

Naději do odvety nám vykřesal Karel Koubek (626), naproti tomu slibně rozehranou partií Martin Prokůpek (574) prohrál. Prohráváme 1:5 (2383:2433 a 8:8 na dráhy) a v odvetě budeme mít spoustu práce odvrátit blamáž.

 

klokani-dobrany-skk-rokycany