Áčko deklasovalo Jihlavu


04.02.2023

Přestože máme před sebou teprve druhé jarní kolo, čeká nás dnes jeden z klíčových zápasů v boji o obhajobu mistrovského titulu. Náš soupeř KK Ježci Jihlava se v tabulce pohybuje v naši nejbližší blízkosti (4. místo a odstup dva body za námi) a navíc se před sezonou netajil svými ambicemi na zisk titulu. My do utkání vstupujeme ne zrovna v nejlepším rozpoložení, když stále nemůžeme počítat s Vojtou Špelinou a navíc před zápasem zdravotní problémy trápí Michala Bučka a Míru Šnejdara.

Vstup do utkání nám však vyšel znamenitě, když oba naši hráči Radek Hejhal (610) a Míra Šnejdar (625) své duely vyhráli, takže po první třetině vedeme 2:0 s převahou 85 kuželek.

Do prostřední části nastoupili Honza Endršt (633) a Milan Wagner (604) a oba plynule navázali na své předchůdce, což řečí čísel značí naše vedení 4:0 rozdílem třídy = 165 kuželek.

Na závěr za prakticky rozhodnutého stavu nastupují Michal Jirouš (551) a Roman Pytlík (579) a jakoby je ten náskok ukolébal. Domácím se podařilo výsledek kosmeticky upravit, ale na našem vítězství se nic nezměnilo. Vítězíme 6:2 (3602:3532) a jsme zase o krůček blíž obhajobě mistrovského titulu.

 

utkani_kk_jezci_jihlava_-_skk_rokycany_interliga